LowLandLions gaat op zoek naar Hearthstone-spelers

Door Azlannagh, 10-05-2014 12:56, bron: lowlandlions

LowLandLions gaat op zoek naar Hearthstone-spelers voor het team op een interessante manier. Het team gaat namelijk op zoek via kwalificatieronden en een uiteindelijke play-off naar de drie beste spelers. Die drie spelers maken uiteindelijk kans op twee contracten voor een jaar.

De winnaar heeft dus niet gegarandeerd een contract, want zowel hij als de twee volgende spelers maken dezelfde kans op die contracten. Wie er uiteindelijk een contract krijgt, wordt bepaald na een gesprek met de spelers. De eerste kwalificatieronde vindt plaats op dinsdag 13 mei om 20u en bevat maximaal 32 spelers. Daarnaast zullen er nog drie andere kwalificatieronden doorgaan op 15, 19 en 20 mei. Ook die kwalificatieronden zullen maximaal aan 32 spelers plaats bieden.

De top 2 van elke kwalificatie zal dan deelnemen aan de finale die gespeeld zal worden als een best of three met een double elimination bracket. De top drie maakt, zoals gezegd, kans op een contract bij LLL en ook op prijzen van Astro en Roccat. Inschrijven kan hier.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam