HomeStory Cup wordt SeatStory Cup, Hearthstone- en Starcraft 2-toernooi

Door Azlannagh, 25-02-2014 16:31, bron: taketv

Acht Hearthstone-spelers en zestien Starcraft 2-spelers mogen naar Krefeld in Duitsland op 7 maart en zullen daar blijven voor 's werelds gezelligste esports-toernooi. Want ook al veranderd de naam om de hoofdsponsor, Need for Seat, beter te dienen, toch blijft het nog altijd hetzelfde toernooi in de studio van Dennis 'Take' Gehlens. Dit jaar valt er $30 000 te winnen, gelijk opgesplitst tussen de twee games. 

Om kans te maken op de prijs moeten de spelers zich natuurlijk wel eerst door het toernooi weten te worstelen. De zestien Starcraft-spelers moeten zich eerst door een groepsfase zien te werken in bo3-matches om zo uit te komen in single elimination plau offs in bo5/bo7-formaat. De acht Hearthstone-spelers zitten meteen in een double elimination bracket, waar elke match een best of 7 zal zijn. Alle kandidaten moeten vier decks op voorhand doorsuten en mogen een vijfde surprise deck achter de hand houden die ze eenmalig mogen gebruiken tijdens het toernooi. 

Ook qua spelers ziet het toernooi er goed uit. Bij de Starcraft-spelers zien we Harstem en Grubby uit Nederland en voor het Hearthstone-toernooi reist de kampioen zelf, Artosis, naar Duitsland om te spelen en te casten. Een volledige lijst van de deelnemers is hieronder te vinden:

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam